Jeg er free lance it-konsulent med speciale i test og kvalitetssikring af it-løsninger.

Jeg coacher og leder teams, tester software og løser problemer på konsulentbasis i korte eller længere kontrakter.

Min baggrund er mere end 20 års erfaring med udvikling, test og ledelse i den offentlige sektor, finans, pension, logistik og shipping, telecom, netværk,  industri og multimedia, samt en uddannelse som civilingeniør.

Min tekniske indsigt og skarpe rapporterings, kommunikations- og formidlingsevner, samt erfaring fra forskelligartede it-projekter tager jeg med mig ind i din organisation.

Som tester og testmanager vil jeg altid arbejde på, at sikre at kvalitet bliver set i dit perspektiv, og at viden og andre outcomes fra test bliver kommunikeret og forankret.

Privat og personligt

Jeg er fagligt engageret i netværk indenfor test og ledelse, og er taler på konferencer og workshops i Stockholm, Sydney, New York og København.

Privat er jeg gift med Marianne. Sammen har vi fire børn i alderen 20-12 år. Jeg cykler dagligt og arbejder frivilligt, bl.a. som næstformand i Region Hovedstadens Handicapråd og som blogger og velfærdspolitisk meningsdanner på netmediet DenOffentlige.DK.

Med et positivt og robust sind kan jeg gøre en forskel, hvor der kræves erfaring og indsigt, overblik og bred kontaktflade.

Udvalgte blogs

Få fat i mig

Reklamer